emag orizontal

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Cine foloseste homeopatia?


Cine foloseşte Homeopatia?

Homeopatia este potrivit pentru toată lumea, şi-a găsit un sprijin larg în toate domeniile vieţii, în întreaga lume:

". .. [Homeopatia] cure un procent mai mare de cazuri decât orice altă metodă de tratament şi este dincolo de orice îndoială mai sigure, mai economice, şi ştiinţa cea mai medical complet" Mahatma Gandhi - Homeopatia este acum cea mai populară formă de medicina din India .

Homeopatia este o "...[] .. pas progresiv şi agresiv în medicină ". John D Rockefeller

".... Puteţi simţi sincer recunoscător pentru faptul că homeopatia supravieţuit încercările [medicilor ortodox] să-l distrugă ". Mark Twain (autor) revista Harper. Februarie 1890.

Mai recent, cu următorul text au aprobat, de asemenea, medicina homeopată:

Royalty
întregul British familiei regale, inclusiv:
Majestatea Sa Regina Elisabeta a II
Alteţa Sa Regală, Prinţul Charles, Prinţul de Wales

Personalităţi sportive
David Beckham, Engleza de Fotbal Superstar
Kate Schmidt, două Medallist Timp Olimpice suliţei

Muzicieni
Paul McCartney
Tina Turner
Yehudi Menuhin, violonist

Beauties Celebre
Cindy Crawford

"Homeopatia este o practica de sanatate extrem de dezvoltate, care utilizează o abordare sistematică a totalitatea sănătăţii unei persoane Oricine cauta o înţelegere mai deplină de sănătate şi vindecare vor găsi Homeopatie extrem de important şi aplicabile.." Gay Luce Gaer . Ph.D. , (Scriitor ştiinţă - de două ori câştigător de atribuire a scriitorului ştiinţei naţionale)

Homeopatia si medicina conventionala




Convenţionale de Vest, sau alopata, medicina a realizat salturi semnificative în conservarea atât calitatea, cât şi longevitate a vieţii, şi este important să recunoaştem această contribuţie. O lume de vaccinare la nivel de program de OMS a eradicat variola; Insulina are permis de tip multi-am diabetici pentru a controla starea lor; antibiotice, deşi nu fără propriile probleme, poate face infecţii letale potentialy inofensiv.

Există mulţi care homeopatii incrunte pe întregul spectum de medicina alopata, deşi în practică, o abordare mai echilibrată este de multe ori mai eficient. Este înţelept, de exemplu, pentru un diabet zaharat insulino-dependent de insulină să întrerupă lor.

Cu toate acestea, medicina conventionala este o etichetă mare, şi nu toate medicina conventionala este benefică. În timp ce în multe cazuri, simptomele sunt ameliorate, vindecat, sau a împiedicat numeroase medicamente alopate pot face o mulţime de rău la corpul tau.

Simptomele unei boli, pentru un homeopat, sunt încercarea de corpul tau de a se vindeca. Prin contrast, medicina conventionala de multe ori acţionează prin suprimarea organismul tau reacţii naturale. De exemplu:

Tusea este de obicei rezultatul unor corpuri străine în plămâni; spasmul muşchilor în încercarea de a-l elimina. Medicament de tuse se opreşte pur şi simplu acest reflex.
Un comprimat durere de cap este un calmant şi suprimă pur şi simplu sentimentul de durere, lăsând organismul sa se supuna orice chin a fost înainte, dar divortat din constiinta noastra. Acesta este un lucru foarte rău. De exemplu, multe batai de cap sunt cauzate de deshidratare - de îndată ce dureri de cap, nu se simte, pacientul nu mai simte nevoia de a înceta să se difuzeze în jurul valorii de, lucru o sudoare şi deshidratare în continuare.
Abordarea convenţională a tratarea infectiilor este antibiotice. Antibioticele mânca pur şi simplu alte bacterii. Corpul nostru are, de asemenea, bacterii care servesc aceeaşi funcţie (într-adevăr, există mai multe tipuri de bacterii în mod natural în organism, toate din care sunt benefice), din pacate acestea sunt, de asemenea, consumate de antibiotice. În plus, un motiv de îngrijorare larg răspândită este că bacteriile devin rezistente la antibiotice.
Antidepresive de muncă, în general, prin blocarea raspunsurile emotionale. Spre deosebire de remediile homeopatice, dependenţa se acumuleaza rapid, şi o dată un curs de antidepresive a început, este adesea un pas pe o pantă lungă, alunecoasă la dependenta.
Medicina conventionala este un instrument foarte contondent. O parte din succesul său se află în acest caracter foarte general. Numărul mare de posibilii factori de care trebuie să fie luate în considerare pentru un tratament eficient cu remedii homeopate au însemnat că ea a cerut o consultare lung, şi de multe ori costisitoare, cu un specialist instruit. În schimb, indiferent de tipul de durere, sau chiar în cazul în care aceasta este, scutirea convenţional este un criminal durere. Compara că la homeopatie - în baza noastră de date Finder remedia, vom descrie aproape 5000 de tipuri de dureri de cap.

În ciuda eforturilor depuse de companii farmaceutice, cercetarea în domeniul medicamentelor şi efectele secundare ale acestora este de multe ori extrem de inadecvată. Cazul cel mai celebru în acest sens este talidomidă - un medicament prescris pentru greturile de dimineata, care a produs defecte congenitale severe. Mai recent controverse includ Seroxat, un antidepresiv care, deşi benficial pentru unii, a fost legată de dependenţa, sinucidere, autoagresiune, şi comportament agresiv la unele persoane.

În ciuda efectelor secundare dăunătoare ale medicinei convenţionale, din păcate, medicamentele bază de prescripţie sunt fără beneficiu pentru cei mai mulţi oameni care le iau. ( sursa: Allen Roses, un vicepreşedinte al Glaxo SmithKline:. unul dintre producatorii de medicamente cel mai mare lumi Vezi aici pentru mai multe )

Abordarea de medicina conventionala neagă eforturile corpului nostru de a se vindeca în sine şi de daune-interese aceste sisteme.

Homeopatia nu funcţionează în acelaşi fel, cum o face de lucru rămâne un mister. Chimisti au ajuns la concluzia că, în potente foarte mare homeopatice nu există de fapt nici unul din stânga substanţei originale. Teoriile care explică homeopatie au fost prezentate, odihnindu-se pe vibratii, electromagnetism, sau memoria de apă.

Cu toate acestea, nu este potrivit ca organismul tau, o modalitate de miracol dincolo de înţelegere, pot fi vindecate prin ceva care este, de asemenea, la îndemâna de mintea ta raţionale?

Homeopatia ca stiinta


Homeopatia şi dovezile ştiinţifice

Deoarece acest site face profit prin vânzarea remedii homeopate, nu putem pretinde să fie imparţial, precum şi orice probă vom prezenta ar putea fi vizualizate numai cu o cantitate sanatoasa de scepticism. Ne-ar fi un exemplu de ceea ce este cunoscut sub numele de "prejudecată editoriale". Prejudecată Editorial două tăişuri, unele sunt la fel de părtinitoare faţă de homeopatie aşa cum suntem pentru ea! Prejudecata pot proveni din motivaţiile financiare, sau pur şi simplu o voinţă de a menţine o anumită viziune asupra lumii.

Acesta fiind cazul, în loc de a prezenta niciun element de probă, vom arunca o privire la tipurile de studii disponibile, precum şi relevanţa acestora. Deci, când părăsiţi această pagină şi să mergeţi căutare Google, veţi fi într-o poziţie uşor să înţeleagă mai bine elementele de probă prezentate.

 Teorii in  Homeopatie

Este adevărat că nimeni nu ştie exact cum funcţionează homeopatia. Există multe teorii, bazate pe vibraţii atomice sub, memorie de apă şi aşa mai departe, dar acestea rămân teorii. Cercetările au fost efectuate, care încearcă să dovedească sau să infirme aceste teorii, care poate fi doar un lucru bun.

Din păcate însă, concluziile trase de la o astfel de cercetare pas ocazional şi dincolo de elementele de probă şi spun că, din cauza o teorie a modului în care homeopatia ar putea locul de muncă sunt eronate, homeopatia în sine nu poate funcţiona la toate. Tot ce dovedeşte cu adevărat este faptul că teoria special de modul în care homeopatia ar putea lucra este incorectă, ea nu se dovedi sau infirma homeopatie, la toate.

Acest lucru este evident şi ar avea nevoie de abia menţionează, cu excepţia faptului că unele studii, cum ar, cum ar fi experimentul Horizon BBC, au primit o sumă nejustificată de publicitate.


Studii pe baza studiilor clinice

Singurul tip de proces care pot fi luate în considerare sunt studiile clinice, în cazul în care voluntarii cu o boala special, au fost acordate pentru că remediile homeopate boală. Cu toate acestea, există două limitări cu acest tip de experiment:

"O mărime se potriveşte tuturor" Abordarea
Homeopatia este foarte individualizat, şi aceeaşi cale de atac dat la un anumit număr de persoane diferite, nu va funcţiona în toate cazurile. Homeopaţi ştiu acest lucru şi să ofere remedii specifice, pe baza simptomelor individuale. De exemplu, remediu homeopatic pentru o răceală comună ar depinde de:

tip de dureri de cap (ascutita, bătând, etc),
în cazul în care dureri de cap rănit cel mai
tip de durere în gât
ce poti face pentru ameliorarea / agrava simptomele (de exemplu, mai cald, mai bine la rece, mai rău în aer liber, etc)
sunet de tuse
culoarea şi severitatea de evacuările nazale
ceea ce a început tot în primul rând (de exemplu picioare reci, vântul rece, etc)
etc, etc

Multe studii sunt bazate pe aceeaşi cale de atac dau la toti pacientii din studiu, în mod alopat, şi, prin urmare, nu sunt cu adevărat homeopatice.


Dublu placebo


dublu orb placebo sunt Sfantul Graal de testare medicina conventionala.
Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu termenul, studiile placebo înseamnă că jumătate dintre voluntarii sunt luaţi pastile goale, şi jumătate iau remedii homeopate. dublu-orb ce înseamnă că nici pacient, nici practicanţii ştiu dacă este sau nu pacientul este dat un remediu homeopatic adevărat, sau o pastila placebo. Avantajul a persoanei care căile de atac nu şti dacă acestea sunt sau nu dau pastile placebo este faptul că nu există nici o modalitate de a le subtil (şi probabil involuntar) care influenţează rezultatul, prin, de exemplu, fiind mai atenţi la cei care au luat cale de atac autentic. Cu toate acestea, lovind cu privire la dreptul de recurs poate dura câteva încercări, şi într-un curs de tratament, un homeopat poate încerca mai multe căile de atac, şi mai multe potente, nu doar remedia una în mod normal, dat în studiile dublu-orb. Acest lucru nu este de a vina dublu orb placebo categoric, ci pur şi simplu să spun că, pentru cea mai mare parte, acestea nu au fost efectuate într-un mod care ar putea fi de aşteptat să arate rezultate pozitive.


Tragedia


În general, studiile care s-au găsit homeopatie au fost eficiente în cazul în care pacienţii au fost consultat de homeopaţi pe bază individuală, iar homeopatul a fost libertatea de a varia în funcţie căi de atac astfel cum consideră de cuviinţă. Evident că există limite logistice la experimentarea în acest fel, şi studiile numai scară mai mică, au fost întreprinse în acest mod; cu toate acestea, adversarii de homeopatie au susţinut că numai studiile pe scară largă sunt valide statistic. Dezbaterea privind zgomotul.
De ce Placebo?
Aţi putea fi, intrebati de ce toate procesele notabile de homeopatie se compara cu un placebo. Acest lucru se datorează faptului că un gol "placebo" pilula a fost dovedit a fi benefică în tratarea multe condiţii. De exemplu, a se vedea acest articol pe CNN. Este demn de remarcat faptul că cel puţin homeopatia nu a fost niciodată dovedit mai rău decât placebo, spre deosebire de medicamentele convenţionale, cum ar fi Seroxat - anti-depresiv, care duc la sinucideri.

Ca orice universitar vă va spune, ştiinţa nu este un domeniu în care orice este cunoscut pentru anumite, şi nici chiar în cazul în care există întotdeauna acord cu privire la ceea ce este probabil. "Cel mai înţelept este acela care ştie că nu ştie." Oamenii au propriile lor opinii dogmatic a avut loc la ştiinţă la fel de mult ca în religie. Pentru a va forma propria dvs., singura cale este de a căuta prin toate de cercetare pentru tine

Remedii homeopate combinate


Asocierea remediilor homeopatice şi căile de atac 

În ultimii ani, remediile homeopate au fost vândute ca din ce în ce combinaţii. Un grup de remedii, eficiente în combaterea spune, anxietate, într-o gamă de oameni sunt combinate pe o singura pastila. Acest lucru este în contrast cu principiile de homeopatie clasica .

Această practică a fost întâlnit cu opinii amestecate în comunitate homeopate. Ceea ce este general acceptat este faptul că măsurile corective asociere pot lucra pentru tine, dar ai o sansa mult mai mare de succes dacă utilizaţi căile de atac unică, ales pentru afectiuni dvs. specifice, astfel cum alte căi de atac prevăzute de-a lungul cu dreptul s-ar putea complica o condiţie, sau preveni remedia chiar de la lucru.

Chiar şi factorii de decizie de căile de atac Amestec adăuga respondenţii consideră că remediile unică sunt mult mai eficiente, în cazul în care dreptul de remediu poate fi prescris.

Concentraţia de căi de asociere este, cu siguranţă confortul cu care remediile poate fi prescris, în cazul în care se spune dureri de cap pe caseta, atunci asta e ceea ce e pentru. Cu toate acestea, prin vizor remediu on-line, sperăm să facem alegerea singură cale de atac rezultă din dreptul de diagnostic de sine simplu , şi sperăm, prin urmare, că oamenii au o vreme libera alegere de a folosi căile de atac unică sau combinatii.

Deşi vă recomandăm remedii unic, căile de atac Amestec au fost adăugate la magazin, pentru cei care doresc să le utilizeze.

Homeopatia in casa noastra

Homeopatia la domiciliu


Homeopatia este în siguranţă pentru utilizarea acasă pentru că nu există efecte secundare periculoase. Acest lucru, pentru mulţi, este principalul care le devine interesat în homeopatie, în primul rând.
Există, de asemenea, o gresita conceptie populara care alte forme de medicina alternativa, cum ar fi suplimentele pe bază de plante, nutriţionale, sau chinezesc pe bază de plante sunt, de asemenea, complet sigur pentru a auto-prescrie, pentru că sunt "naturale". Acest lucru nu este cazul; homeopatia este sigur, deoarece totul este foarte, foarte diluat; multe remedii pe bază de plante şi suplimente poate provoca daune de durată, dacă nu sunt luate cu grijă.


Atunci când oamenii folosesc homeopatia


Cei mai mulţi oameni vin la prima homeopatie atunci cand simt ca am fost omis de către medicina conventionala. Acesta poate fi pentru un lung-a avut loc, boala cronica, sau o boală acută de scurtă durată. Se poate ca medicina conventionala nu a putut pentru a ajuta la toate, sau că reacţiile adverse sunt pur si simplu nu merita riscul.

Pe termen lung şi pe termen scurt - boli cronice şi acute

Pe termen lung (cronica), boli suntt rădăcini mult mai adânci decât pe termen scurt (acuta) boli, şi, prin urmare, sunt mai dificil de tratat cu succes la domiciliu - în mod normal de orientare de la un homeopat ar trebui să fie căutat.
Boli pe termen scurt pot fi tratate mult mai mult succes la domiciliu, de către un laic.
Şi, în sfârşit, pe măsură ce devin mai încrezători în tratarea condiţii de acasă, nu te supra-increzator. Oprirea medicament prescris fără consultarea prima un medic poate pune în pericol sănătatea dumneavoastră. Dacă simptomele persistă, solicitaţi întotdeauna atenţia profesional medical. Ţineţi cont de faptul că, chiar şi simptome minore pot fi un semn de o condiţie care stau la baza mult mai grave, precum si un diagnostic în timp util de către medicul dumneavoastră ar putea salva viata.

Autodiagnoza in homeopatie



Ghid de diagnostic şi tratament homeopatic


Scopul de bază al homeopatice de prescriere este de a găsi o cale de atac care sa se potriveasca cel mai bine toate simptomele. Acesta este cel mai bine să nu luaţi mai mult de un remediu la un moment dat.
Ghidul nostru face foarte uşor pentru a restrânge alegerea căilor de atac pentru primul ajutor şi boala cu homeopatie, din confortul propriei case. Am avut multe rapoarte de oameni care au utilizat instrumentul de căutare a remediu pentru a trata cu succes, cu toate acestea, diagnosticul de sine nu este un substitut pentru a vizita un specialist  sau un medic. Nimic de pe acest site este o recomandare cu privire la modul de a trata orice boală sau de sănătate legate de condiţie.




Ce simptome urmarim?


Deoarece homeopatia se bazează pe o cale de atac de prescriere pentru combinaţia exactă a simptomelor, toate simptomele tale ar trebui să fie incluse în acest proces.
Cei mai mulţi dintre noi au o niggles câteva care au fost cu noi atât de mult timp nu ne-le chiar mai Notă. (De exemplu, picioare reci) Aceste nevoie de toată atenţia ta completă. Tu ar trebui să includă, de asemenea, lucruri pe care nu le-ar putea chiar de clasă ca simptome, cum ar fi o mancarime persistente în spatele urechii.
În afară de caracterul evident al reclamaţiei dumneavoastră (de exemplu dureri de cap). lucruri pentru a observa includ:
  • Stare de spirit (inclusiv temeri, anxietăţi, atitudini, etc)
  • Culoare şi coerenţa şi regularitatea de scaun
  • Ce face ca un anumit simptom simti mai rau sau mai bine?
  • În cazul în care este mai exact fiecare problemă situat?
  • Când au simptome apar în primul rând, şi ceea ce le-au cumparat pe?
  • Dvs. de somn de model
  • Ce sensibile la (de exemplu lumina, frig, caldura, proiecte, atingeţi, critici, etc)
  • Pentru femei, în cazul în care sunteţi pe ciclul lunar.

Utilizarea medicinei homeopate



În primul rând, să nu faci rău ...


Prima preocupare a oricărei persoane care utilizează orice medicament nou este"Este sigur?". Raspunsul scurt este da, medicament homeopatic este complet sigur.Cu toate acestea, nu trebuie să încetaţi să luaţi orice medicament existente, fără a consulta în prealabil medicul dumneavoastră.


Dozare şi Potenţa


Nu toate homeopati sunt de acord asupra dozei şi potenţă, şi potenţă care urmează să fie luate depinde atât de sensibilitatea pacientului, şi remedia exactă fiind luate.Dar, ca regulă generală, boli cronice (de exemplu, cele pe care le-aţi avut pentru o lungă perioadă de timp) ar trebui să fie trataţi cu un număr mare şi anume 30C - 200C şi acută (adică cele care sunt relativ nou), cu numar redus de exemplu 6C.
Cu toate acestea, există excepţii, în special în cazul în care un accident demarat şi simptomele s-ar putea oferi organismului un start lovitură cu o doză mare potenta, cum ar fi 200C Arnica prima şi apoi să urmaţi o cale de atac, cu o intensitate mai mică. Minima numere sunt folosite mai frecvent decât un număr ridicat.
O altă regulă generală este că o mare potenta medicament homeopat ar trebui să fie luate numai atunci când ştii că este remediul potrivit, astfel încât începe cu un remediu potenta scăzută, iar apoi creste potenta dacă îmbunătăţire este simţită, deşi incompletă.


Modul de administrare al  medicamentelor homeopate


Medicament homeopat ar trebui să fie luate pe un palet curat. În timp ce pe un curs de tratament homeopatic, ar trebui să evite arome puternice, cum ar fi menta (inclusiv pasta de dinti), cafea sau camfor.
Ele sunt în mod normal, luate ca pastile care sunt plasate sub limba. Luaţi două comprimate la fiecare doua ore pentru primele şase doze, şi apoi de patru ori pe zi, timp de până la cinci zile. Pentru unele remedii plângeri sunt luate ca un unguent, de exemplu, crema de arnica aplicate direct la vânătăi.
Dacă luaţi remediu sub forma de pastile, ar trebui să evite contactul cu pielea (inclusiv degete). Doar o picătură câteva pastile în capacul şi se toarnă-le direct în gură.
Odată scutire de la simptome în cazul în care simţi, încetaţi să luaţi medicamentul homeopat. Numai să luaţi din nou în cazul exact aceleaşi simptome veni înapoi.

Homeopatia ca remediu



Homeopatia - Ca remediu


Homeopatie, din limba greacă homoeo (adica similare) şi patos (suferinta sensul cuvântului) este un sistem de medicament cum ar fi bazat pe tratarea cu ca. Acelaşi principiu este larg răspândită în medicina mainstream, exemplele cele mai notabile fiind antidoturi şi vaccinuri. Cu toate acestea, Homeopatia ia această premisă un pas mai departe: dacă simptomele mele produce un efect asupra mea asemănător sa muste o tarantula, apoi venin tarantula ar fi tratamentul homeopatic mea, chiar dacă eu nu am fost de fapt muscat de o tarantula.
Teoria care ca pot fi tratate cu ca poate fi urmărită înapoi în ceea ce Ipocriţilor (468 -377 î.Hr.), dar nu a fost până la locul de muncă de Samuel Hahnemann (1755-1843) care a dezvoltat teoria într-o practică utilizabil.
Patogenezii lui Hahneman a constat în a da doze de diverse substanţe atât el însuşi şi de voluntari sănătoşi sa, şi luând act de reacţiile în detaliu. Din motive de siguranţă, substanţele luate au fost foarte diluat, si este aici ca Hahnemann a nimerit pe unul dintre aspectele mai enigmatic de Homeopatie. Cu cât este mai diluat, un medicament homeopatic este, mai eficiente, este în tratarea bolilor.
Munca lui Hahneman a fost continuat de James Tyler Kent în 1877-1878. Interesul lui Kent în medicină Homeopatic a fost determinată de boala sotiei sale grave, care nu a reuşit să răspundă la orice altă formă de medicament disponibile în acel moment.Poziţia Kent ca profesor de anatomie (la Colegiul American Medical, St Louis) l-au aşezat perfect pentru a observa efectele substanţelor în detaliu. Cercetare Kent în Homeopatia a devenit lucrarea vieţii lui, şi el a efectuat patogenezii pe aproximativ 650 de materiale, cu respectarea peste 64000 simptome. Chiar şi astăzi, de Kent este inca repertoriu cele mai utilizate pe scară largă în homeopatie.
Repertoriul folosit în Finder remedia acest site se bazează pe de Kent, fără adăugiri, dar unele modificări au fost necesare pentru a face mai uşoară utilizarea acestuia pentru nespecialist zile moderne, inclusiv neteda engleză Terminologie, categorisire şi simptome în cazul în care este posibil.


Homeopatia clasică - Tratarea întregii persoane


Homeopatia este un medicament clasic holistică, în alte cuvinte, ea urmăreşte să trateze întreaga persoană. Poate părea neobişnuit cu cele utilizate pentru alopat (convenţionale) medicament, în cazul în care un medicament este luat pentru o reclamaţie de piele, alta pentru o durere de cap, şi încă unul pentru insomnie.
Dacă utilizaţi Gasire remediu frecvent, aţi putea descoperi că un remediu specific vine de timp şi de timp din nou pentru reclamaţiile dumneavoastră - cu toate acestea diverse ele par a fi. De exemplu, în testarea Finder remedia on-line, pe propria mea simptome variind de la insomnie, dureri de cap, la plângeri stomac, fosfor a fost frecvent remediu sugerat. Există ceva în natura mea, sub orice fel de simptome de întâlnire, care este înrudit cu fosfor.
O raceala, de exemplu, este un virus care produce o multitudine de efecte, subtil diferite la persoane diferite. Persoane diferite, cu o răceală cauzate de acelaşi virus pot prezenta simptome diferite. Este pentru acest motiv, fiecare caz ar trebui să fie evaluată printr-o analiză atentă şi aproape a tuturor simptomelor relevante.


Homeopatia clasică -  Simillium


Similium este singura substanta care, daca dat la o persoană sănătoasă ar produce exact aceleasi simptome ca si expuse de către pacient.
În plus faţă de gama de simptome care trebuie să fie incluse într-un caz pentru a gasi remediu homeopatic dreapta, precizia este de asemenea important. De exemplu, există aproape 5.000 de dureri de cap în baza noastră de date simptom, o cale de atac diferite pot fi prescrise în funcţie de când simptomele apar, de tipul de durere, în cazul în care în cap, este, ceea ce poate l-au cumpărat, ce alte simptome sunt cu experienţă, etc .

Ce este Homeopatia?



Ce este Homeopatia?


Remediile homeopate (numite, de asemenea, homeopatice) sunt un sistem de medicamente pe baza a trei principii:
Ca şi cum ar fi leacul in sine
De exemplu, în cazul în care simptomele de raceala sunt similare cu otravirea cu mercur, atunci ar fi mercurul este remediul homeopatic pentru dumneavoastră.
Doza minima    remediu este luată într-o formă extrem de diluata; în mod normal, o parte din cale de atac la aproximativ 1.000.000.000.000 părţi de apă.
Singură cale de atacNu contează cât de multe simptome sunt cu experienţă, un singur remediu este luat, si ca remediu va avea ca scop, la toate aceste simptome.
Principii similare constituie baza de tratament alergie convenţionale, în cazul în care substanţa alergică este administrat în doze mici, şi în vaccinuri în cazul în care o formă impotent a virusului este dat de a susţine sistemul imunitar impotriva virusului special.


De ce să folosiţi Homeopatia?


Homeopatia este sistemul de al doilea cel mai utilizat pe scară largă de medicina din lume. Creşterea în popularitate în Statele Unite a fost în jurul valorii de 25 - 50 la sută pe an pe parcursul ultimului deceniu.
Acest succes este alimentat de mai mulţi factori:
Homeopatia este extrem de eficient. În cazul în care remediul corect este luată, rezultatele pot fi rapidă, completă şi permanentă.
Homeopatia este complet sigura. Chiar şi copiii şi femeile gravide pot folosi Homeopatia fără pericol de efecte adverse. Remediile homeopate pot fi, de asemenea, luate alături de alte medicamente, fără a produce efecte secundare nedorite.
Homeopatia este natural. Remediile homeopate sunt în mod normal, bazate pe ingrediente naturale.
Homeopatia funcţionează în armonie cu sistemul imunitar, spre deosebire de unele medicamente conventionale, care suprima sistemul imunitar. (De exemplu, medicamente tuse suprima reflexul de tuse, care este încercarea organismului de a clar la plămâni)
Remediile homeopate nu provoaca dependenta - scutire o dată se face simţită, trebuie să încetaţi să le luati. Dacă nu este resimţită de relief, pe care le luaţi atunci probabil, remediul homeopatic este greşit.
Homeopatia este holistică. Ea trateaza toate simptomele ca unul, care, în termeni practici înseamnă că se adresează cauzei, nu simptomele. Acest lucru înseamnă că, de multe ori simptomele abordarea cu Homeopatia nu se repete.